Меню услуг

Охоронна сигналізація в квартирах, офісах

Щоб будинок був справжньою фортецею не на словах, а на ділі, багато власників встановлюють охоронну сигналізацію, яка є надійним захистом, гарантує цілісність і збереження майна. Завдяки інноваційним технологіям сучасні засоби захисту змінилися і вдосконалилися, витіснивши механічні пристрої на другий план.

охоронна сигналізація

Електронні системи міцно зайняли першість серед усіх існуючих аналогів, оскільки мають ряд незаперечних переваг:

- знижують рівень злочинності;
- дають можливість віддалено спостерігати за об'єктом;
- проста експлуатація;
- легкий монтаж;
- великий вибір моделей.

Охоронні сигналізації класифікуються з урахуванням функціональності і принципу роботи.

Автономна сигналізація

На території, що охороняється встановлюються датчики, світлові пристрої, звукові сповіщувачі. Комплектуючі підключаються до єдиного блоку, який контролює всі датчики. При виникненні загрози сигнал надходить на пульт управління, в результаті спрацьовують все оповіщають елементи системи. Відключається сигналізація з пульта управління або спеціального брелока.

GSM-сигналізація

Датчики пов'язані з електронним модулем. Він включає в себе GSM-адаптер. Коли датчик спрацьовує, модуль формує тривожний сигнал і передає оповіщення на мобільний у вигляді смс-повідомлення або на стаціонарний телефон за допомогою автодозвону.

Пультова охорона

Вважається однією з найнадійніших. На контрольованому об'єкті монтуються датчики і комутаційна система. Сигнал тривоги надходить на пульт охорони. Після оповіщення за адресою за лічені хвилини приїжджає група професіоналів і усуває будь-яку небезпеку.

Охоронна сигналізація, незалежно від виду, може бути:

- провідний.. До переваг відносять прийнятну вартість пристрою, висока якість сигналу, надійність системи. Монтаж вважається трудомістким, вимагає навичок і знань;
- бездротової. Користується великим попитом, оскільки установка системи не займає багато часу, не псує естетичний вигляд приміщення, так як дроти відсутні. Датчики можна переміщати або розширювати систему новими сенсорами.

Установку обладнання слід довіряти фахівцям, що мають досвід. Монтаж складається з:

- складання проекту;
- встановлення та налаштування системи;
- пуско-налагоджувальних робіт.

Охоронні сигналізації активно монтуються в квартирах, приватних і заміських будинках, супермаркетах, офісах, банках. Великий модельний ряд дозволяє без проблем підібрати варіант, який буде відповідати всім вимогам і можливостям.